Image

VECHTSPORTEN

Met mijn ervaring op het gebied van vechtsport is het ook mogelijk een les te boeken in zelfverdediging of in de ringsporten zoals boksen en kickboksen.
De lessen zijn leerzaam en goed voor de spierontwikkeling. U kunt ook contact opnemen voor eventuele al bestaande groepslessen!

Verder stimuleert vechtsport de mentale rust en is het een goede uitlaatklep tegen stress. Je komt er dus goed mee tot rust na een harde dag zwoegen en het stimuleert je geestelijke gesteldheid.

Of u nu voetballer bent of bokser: aan de hand van uw bewegingen maken we een trainingsschema dat bij u past!

Met verschillende krachttesten (welke ligt uiteraard aan uw doel) maken we een schema om uw kracht gericht op te bouwen voor meer spiermassa en een sterker lichaam.

Krachttraining is daarnaast niet alleen ‘body builden’, maar kan ook helpen om strakker in uw vel te zitten.

Aan de hand van een 7-punts huidplooimeting wordt uw vetpercentage vastgelegd. Dit wordt gedurende de trainingssessies meerdere malen gemeten. Hiermee kunnen we goed vastleggen of u daadwerkelijk aan het afvallen bent. We gebruiken zelden een weegschaal. Uw gewicht geeft niet altijd aan of u afvalt omdat spiermassa ook gewicht heeft.

We zullen ook de omtrek van uw taille meten. Samen met de huidplooimeting geeft dit snel en duidelijk weer of u aan het afvallen bent.

CONTACT | TEL: 06-57601034 | E-MAIL: [email protected] | KVK: 66809185 | BTW: NL205014665B01
 
©2020 JVDMSPORT | BIG BABOON DESIGN